Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, καιρό τώρα, εργάζονται πυρετωδώς… Όλα πρέπει να είναι έτοιμα στην ώρα τους κι όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων  απλώθηκε σε κάθε γωνία της πόλης και μέσα σε ελάχιστο χρόνο το Σπίτι Πολιτισμού και  η Πλατεία Μικρασιατών μεταμορφώθηκαν στο πιο ζεστό κι εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μέρος της Κρήτης!

Η «Παιχνιδοχώρα» στο Ρέθυμνο θα παραμείνει ανοιχτή από 17 Δεκεμβρίου 2017 έως 03 Ιανουαρίου 2018. Μικροί και μεγάλοι καλούνται να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ζήσουν το πιο γιορτινό παραμύθι μέσα από ΔΩΡΕΑΝ δραστηριότητες, πρωτότυπες κατασκευές κι απολαυστικά παιχνίδια! Ξύλινα σπιτάκια, πολύχρωμα λαμπιόνια, εντυπωσιακά παιχνίδια, εκθέσεις, χριστουγεννιάτικες δράσεις και μελωδίες θα πλημμυρίσουν την πλατεία. Στο εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, οι μηχανές θα λειτουργούν πυρετωδώς, για να φτιάξουν τα δώρα των παιδιών όλου του κόσμου!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

 


Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.  (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ)  – ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Αρκαδίου 48-50, 74 100, Ρέθυμνο, Τηλ.: 28310 40152-50, Fax : 28310 40149
email: paixnidoxora.reth@gmail.com, politismos@rethymno.grgramatia@kedir.gr, politismos@rethymno.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.