Πηγή φωτογραφίας: http://www.segera.com/nay-palad-bird-nest/

Ίσως οι εμπνευστές του είχαν στο μυαλό τους την έκφραση «κοιμάμαι σαν πουλάκι» και θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο που θυμίζει φωλιά πουλιών. Το NAY PALAD Bird Nest βρίσκεται στην Κένυα και μία από τις βίλλες του έχει σαν στόχο να προσφέρει στους ενοίκους της τη μοναδική εμπειρία της επαφής με την άγρια ζωή και ταυτόχρονα τον ύπνο σε ένα πολυτελές μέρος.

Πηγή φωτογραφίας: http://www.segera.com/nay-palad-bird-nest/

Η Nay Palad Bird Nest Villa είναι σίγουρα το πιο ιδιαίτερο μέρος του ξενοδοχείου. Είναι χτισμένη δίπλα σε ποτάμι, δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσεις τη φύση με θέα 360 μοιρών και ταυτόχρονα να απομονωθείς. Η συγκεκριμένη βίλλα έχει σχεδιαστεί για δύο άτομα, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με μοσχοβολιστά κλινοσκεπάσματα. Ωστόσο, για όσους θέλουν να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία, υπάρχει πάντα η επιλογή μιας νύχτας κάτω από τα αστέρια στον ανοικτό τελευταίο όροφο.

Πηγή φωτογραφίας: http://www.segera.com/nay-palad-bird-nest/

Αν και απομακρυσμένη, η βίλλα είναι πλήρως εξοπλισμένη και προσφέρει όλες τις ανέσεις. Το τρεχούμενο νερό είναι πάντα ζεστό, καθώς θερμαίνεται από την ηλιακή ενέργεια και στο εσωτερικό της ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ακόμα και σαμπάνια. Η βίλλα-φωλιά κατασκευάστηκε από κλαδιά δέντρων της περιοχής, τα οποία έπλεξαν με επιδέξιο τρόπο μέλη της τοπικής κοινότητας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου αναφέρεται πως οι ένοικοι φθάνουν στο σημείο την ώρα του ηλιοβασιλέματος και μπορούν να κάνουν πικ-νικ. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Κάθε πρωί  ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις κι άλλα άγρια ζώα πηγαίνουν στο ποτάμι και οι τυχεροί ένοικοι της βίλλας μπορούν να παρατηρήσουν από κοντά το θαύμα της άγριας ζωής…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.