Σε ένα γοητευτικό ταξίδι με πασίγνωστα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο μάς προσκαλεί η Τάνια Τρύπη την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 22.30 στο Veniero barrestaurant.

https://www.veniero.gr

Η Τάνια Τρύπη, με τη συνοδεία του πιανίστα Σωτήρη Σινάνη, θα μας ταξιδέψει σε γνωστά κι αγαπημένα ακούσματα από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο. Τραγούδια που έχουμε όλοι τραγουδήσει μέσα από musical κι αξέχαστες ταινίες, καθώς και κομμάτια από πασίγνωστες θεατρικές παραγωγές.  Ένα ταξίδι όπου το Sweet Charity και το Cabaret συναντούν τις ταινίες της Φίνος Φιλμς και τα τραγούδια του Σουγιούλ.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.veniero.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.