Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Τα πρωτότυπα δώρα μπορούν να είναι και οικονομικά. Αν μάλιστα τα δώρα αυτά είναι και χειροποίητα, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ας δούμε κάποιες ιδέες για δώρα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και να τα προσφέρετε φέτος στις γιορτές σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή φωτογραφίας: http://goodfoodrecipes.net/foodfact?id=30

Έχοντας ως βάση ένα κερί, κολλήστε γύρω του ξυλάκια κανέλας, (ή κλαδάκια δέντρου που έχετε βάψει με χρυσό σπρέι). Περάστε μία κορδέλα και προσθέστε κουδουνάκια, κουμπιά, γκι. Μπορείτε να δωρίσετε τα κεριά μόνα τους ή και μέσα σε μικρό καλάθι με κρασί.

 

Πηγή φωτογραφίας: http://www.sinapantima.gr/?p=9237

Αξιοποιήστε τα τενεκεδάκια κονσέρβας και μετατρέψτε τα σε υπέροχα διακοσμητικά. Μπορείτε να τα βάψετε με σπρέι ή ακρυλικά χρώματα, να κολλήσετε κορδέλες και να τοποθετήσετε μέσα τους κεριά ή μικρά πλαστικά γλαστράκια. Βάψτε με χρυσό ή λευκό σπρέι κουκουνάρια και κάντε το δώρο ακόμα πιο εντυπωσιακό!

 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.itsalwaysautumn.com/20-fantastic-diy-photo-gifts-perfect-mothers-day.html

Ένα απλό, λευκό καπέλο φωτιστικού γίνεται πραγματικό στολίδι έχοντας πάνω του φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές στιγμές σας. Κάντε λέιζερ εκτύπωση και κολλήστε πάνω στο καπέλο τις φωτογραφίες.

 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.itsalwaysautumn.com/20-fantastic-diy-photo-gifts-perfect-mothers-day.html

Εκτυπώστε ημερολόγιο της νέας χρονιάς με οικογενειακές φωτογραφίες. Ένα πρωτότυπο δώρο, που θα ενθουσιάσει  όλη την οικογένεια!

 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Αν έχετε αρκετά καπάκια, δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα σκουλαρίκια.

 

Τοποθετήστε καλλυντικά, ψαλίδια, τσιμπιδάκι φρυδιών, βαμβάκι και ό,τι άλλο σκεφτείτε μέσα σε βαζάκι μαρμελάδας ή μελιού και το δώρο είναι έτοιμο…

 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Ένα απλό γάντι κουζίνας με κουτάλες είναι ένα πρακτικό δώρο, που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα μόνοι σας.

 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Η ρόδα του παλιού ποδήλατου μπορεί να γίνει ένα εντυπωσιακό ρολόι τοίχου.

 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Ένας διαφορετικός τρόπος να δωρίσετε ένα μπουκάλι του αγαπημένου σας κρασιού.

 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Για να κάνουμε επιτυχημένα δώρα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η φαντασία. Σε μία απλή κορνίζα βάζουμε ένα κομμάτι του χάρτη με την περιοχή που γνωρίσαμε τον σύντροφό μας και γράφουμε ένα απλό μήνυμα… Αν θέλουμε, τοποθετούμε και μια μικρή φωτογραφία μας από κάτω…

 

Παλιά φλιτζάνια, κανάτες, κούπες, ποτιστήρια μπορούν να μετατραπούν σε μικρά, όμορφα γλαστράκια.

Tα πιο απλά δώρα είναι και τα πιο πολύτιμα, όταν τα φτιάχνουμε με αγάπη… Καλές δημιουργίες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.