Το μουσικό και γευστικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου ήταν η ιδέα του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Πάνου Αμαραντίδη κι ο ατμοσφαιρικός χώρος του El Convento Del Arte αποδείχθηκε ιδανικός. Το ταξίδι, ξεκίνησε από τις χώρες της Ευρώπης, την Ιταλία με τον Μέμο Μπεγνή, την Ισπανία με τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Γαλλία με την Μαριέλλα Σαββίδου και περνώντας τον Ατλαντικό έφθασε στην Αμερική με τη Σία Κοσκινά. Αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για το κοινό. Έτσι θα συνεχιστεί σε νέες χώρες της Ευρώπης κι όχι μόνο, σε μουσικές επιλογές του Πάνου Αμαραντίδη κι ενορχηστρώσεις του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας υπογράφει τις γεύσεις που συνδυάζονται με τις βραδιές και προσθέτει με τον δικό του τρόπο μια μοναδικότητα σε κάθε βραδιά, συνδυάζοντας και τις αντίστοιχες ετικέτες κρασιών της κάθε χώρας.

«Lasciatemi cantare» με τον Μέμο Μπεγνή: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018. Ένα ταξίδι στις αισθήσεις, τα αρώματα και τις γεύσεις της Ιταλίας. Ερωτας, πάθος, πόνος, ζήλια, ψέμα, αλήθεια, χαρά, λύπη, πολιτικά μηνύματα, σεξουαλική απελευθέρωση, μάφια, οικογένεια, όλα τα συναισθήματα μέσα σε στίχους με υπέροχες μουσικές.

 

 

 

 

 

«El fuego de la Pasión» με τον Παναγιώτη Πετράκη: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. Η τσιγγάνικη παράδοση της Ανδαλουσίας, οι δονήσεις των ισπανικών και λάτιν χορών κι ο ερωτισμός της Ιβηρικής Χερσονήσου, θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις του κοινού, για να ζήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, εκφραστική κι αισθησιακή εμπειρία.

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με τη Σία Κοσκινά και τη μουσική παράσταση «Τhe American dream»: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου. Αυτό το βράδυ θα μεταφερθούμε  στη Χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη, εκεί που η λάμψη και η μαγική χρυσόσκονη κάνουν τα όνειρα αληθινά και θα απολαύσουμε όλα τα είδη της αμερικάνικης μουσικής. Η μουσική παράσταση «The American dream» θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, για να απολαύσουμε αγαπημένα ακούσματα απο Musical, Jazz, Country και Soul ρυθμούς.

Σε κάθε μουσική παράσταση αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί συντροφεύουν τους «ξεναγούς» στο μουσικό τους ταξίδι στην κάθε χώρα, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό του El Convento del Arte.

 

Συντελεστές:

Μουσική παράσταση: «Lasciatemi cantare» – Στάση Ιταλία

Ερμηνεία: Μέμος Μπεγνής

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

______________________________

Μουσική παράσταση: «El fuego de la Pasión» – Στάση Ισπανία

Ερμηνεία: Παναγιώτης Πετράκης

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

______________________________

Μουσική παράσταση: «The American dream» – Στάση Αμερική

Ερμηνεία: Σία Κοσκινά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

 

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης

 

El Convento Del Arte: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 12 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Ιστοσελίδα «Το Συναπάντημα»: www.sinapantima.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.