Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος » και υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και της Περιφέρειας Αττικής προκηρύσσει και διοργανώνει την

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 τον 2ο Ποδηλατικό  Γύρο στον Δήμο Μαραθώνα, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με τα ποδήλατά τους τις ομορφιές του τόπου μας. Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος είναι αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. Επιπλέον, αποφασίστηκε να καθιερωθεί η ονομασία:

 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος » στη μνήμη της οικογένειας Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών, που διακρίθηκαν στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση και χάθηκαν άδικα στην πυρκαγιά.

 

Ο Γύρος περιλαμβάνει τις ακόλουθες Διαδρομές:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  “Γρηγόρης Φύτρος” 21,5 χλμ,

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΦΗΒΩΝ “Εβίτα Φύτρου” 2,7 χλμ,/ 13-16 ετών

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΩΝ “Ανδρέας Φύτρος” 1 χλμ,/ 7-12 ετών

 

Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Μαραθώνα

Τερματισμός: Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Με ηλεκτρονική εγγραφή στο https://kedmarathon-bike.gr/
  • Κατάθεση της έντυπης δήλωσης στην Διεύθυνση Αθλητισμού της ΚΕΔΜΑ (1ος όροφος, κτ. Διοίκησης ΚΕΔΜΑ, Λ. Μαραθώνος 196)
  • Με fax στο 22940 69817, ή με mail:kedmarathon@yahoo.gr

 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα ή είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στους πυροπαθείς μέσω της 5ης κατασκήνωσης.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο κτίριο Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.ΜΑ, την εβδομάδα πριν τον Ποδηλατικό Γύρο – 10/12 έως και 14/12, από 9:00 π.μ έως 2:00 μ.μ., καθώς και ανήμερα του αγώνα στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα.

Πληροφορίες: kedmarathon-bike.gr καθώς και Τηλ. Σταθερό 22940 69810,

fax: 22940 69817

και κινητά υπευθύνων:

1) Κουρσάρης Σπυρίδων, Υπεύθυνος Ποδηλατικής Διαδρομής 697 2835042,

2) Φωτίου Όλγα, Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ. 697 4 467247, e–mail:kedmarthon@yahoo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.