Μια καινούρια πρόταση στον χώρο της διασκέδασης με τραγούδια, πρόζες, ατάκες, μιμήσεις και πέντε ανθρώπους πάνω στη σκηνή και να σατιρίζουν  τα πάντα με επιρροές  από 80΄s μέχρι σήμερα. Είναι η μουσική σατιρική παράσταση με τίτλο “ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΥΡΑ” που θα παρουσιαστεί από τις “Βούρτσες μπλε” την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.

Το σχήμα Βούρτσες μπλε , αποτελείται από  τρεις κωμικούς: Κώστας Παπαγεωργίου (stand up comedian-ραδ. Παραγωγός), Γιάννης Παπαθανάσης (ο Σταύρακας  από το καφέ της χαράς και ο Ξανθόπουλος της γνωστής τηλεοπτικής καμπάνιας), Αλέξης Λιβανάς, (ο Κουτέλας, ο γητευτής της… μηχανής) και το συγκρότημα “Φίλοι για πάντα”, (Γιώργος και Νίκος Ελευθέρας).

Κείμενα-διασκευασμένοι στίχοι τραγουδιών: Κώστας Παπαγεωργίου.

Πού: στο El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Πότε:  Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Μουσική παράσταση:   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΥΡΑ

Διάρκεια: 3:00 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος:  8 euro

 

Χορηγός επικοινωνίας: Ιστοσελίδα www.sinapantima.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.