Μπολσόι

Μια σπουδαία παραγωγή -που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο -έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής, 20-22 Απριλίου. Ένα γκαλά μπαλέτου γεμάτο από τις κορυφαίες στιγμές των διάσημων παραστάσεων «Η λίμνη των κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Ζιζέλ», «Δον Κιχώτης», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» κ.ά. Οι 12 χορευτές, τα έξι μαγικά ζευγάρια που θα δούμε στην Αθήνα, συγκαταλέγονται στους καλύτερους πρώτους σολίστ των  μπαλέτων Μπολσόι και Μαριίνσι, που είναι τα μεγαλύτερα θέατρα της Ρωσίας κι από τα σπουδαιότερα του κόσμου.

Ο τίτλος της παράστασης είναι «Ο χορός είναι η ζωή μου» κι αποτελεί μια συρραφή κορυφαίων στιγμών από τις πιο διάσημες χορογραφίες κλασικού μπαλέτου.

Πληροφορίες:

Ημέρες:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 20.00

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ)

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Ε ΖΩΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΑΜΕΑ-ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 26 ΕΥΡΩ

Ε ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 32 ΕΥΡΩ

Δ ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 38 ΕΥΡΩ

Γ ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 44 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 58 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ 70 ΕΥΡΩ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2107282333, www.megaron.gr PUBLIC

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: WE PRODUCTION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.