Το brand κοσμημάτων Eni Jewellery δημιουργήθηκε από την Ελένη Κουμαρά, η οποία είναι η σχεδιάστρια και κατασκευάστρια όλων των κοσμημάτων.

Ξεκίνησε  την εκπαίδευσή της στο κόσμημα στην Ελλάδα, το 2008, και βελτίωσε τις δεξιότητές της στο πανεπιστήμιο Central Saint Martin του Λονδίνου. Έχει συνεργαστεί με την ομάδα Etsy London Local team και έχει παρουσιάσει τα έργα της σε διάφορες εκθέσεις, στην Ελλάδα, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο.
Τον τελευταίο χρόνο είχε την τιμή να παρουσιάσει τα κοσμήματά της στα τεύχη του Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου της Βρετανικής Vogue, στην ξεχωριστή σελίδα τους ‘Christmas Carats’.
Η διαδικασία του να δίνεις ζωή σε μία ιδέα, δουλεύοντάς την με το σφυρί και τη φωτιά αφήνει τη δημιουργό πάντα ευχάριστα έκπληκτη! Ο σχεδιασμός και η κατασκευή την έχουν οδηγήσει σε μία πορεία συνεχούς αναζήτησης που ξεκινά με ένα σχήμα ή μία εμπειρία ζωής και καταλήγει στη δημιουργία κάποιας μορφής, μη αναμενόμενης τις περισσότερες φορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.