Με μότο “Δίνουμε βήμα στους νέους καλλιτέχνες“ και “Έλα να γίνεις η Επιτροπή του Φεστιβάλ” θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του ανανεωμένο το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου Eliart στις 5-16 Ιουνίου. Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε καλλιτεχνικές ομάδες, καλλιτέχνες, συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς που θέλουν να παρουσιάσουν τη δική τους έτοιμη παράσταση.  Θα είναι Διαγωνιστικό με επιτροπή που θα αποτελείται από διακεκριμένους ανθρώπους της τέχνης και φέτος για πρώτη φορά θα ψηφίσει το κοινό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλες τις παραστάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους σε ευρύτερο κοινό και για πρώτη φορά οι παραστάσεις θα πλαισιώνονται από δρώμενα (performances, live, dj party) δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη φεστιβαλική διάσταση και διάθεση. Τέχνη και κέφι θα ενωθούν σε μια μεγάλη θεατρική γιορτή που θα σημάνει την αρχή του καλοκαιριού.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας διαδικτυακά στο https://bit.ly/2ZtkUeG και μέσω mail: eliart.theater.festival@gmail.com. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις  15 Μαΐου, κι αφού αξιολογηθούν, το τελικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου. Αιτήσεις γίνονται δεκτές κι εκτός διαγωνιστικού μέρους από μουσικούς και performers.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3477677

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.