Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στον πρόσφατο κύκλο του μουσικού τηλεοπτικού σόου the voice, στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, «σμίγει» ξανά μουσικά με τη στιχουργό Γιούλα Γεωργίου. Μετά την κυκλοφορία της μουσικοθεατρικής ιστορίας κατά του σχολικού εκφοβισμού, που οι δυo τους έγραψαν και παρουσίασαν πριν λίγο καιρό, επιστρέφουν αυτή τη φορά ορμώμενοι από τον αντίκτυπο της πανδημίας, του lockdown και της αποξένωσης που προκαλεί στις ανθρώπινες σχέσεις, δημιουργώντας ένα γεμάτο ευαισθησία τραγούδι με τον τίτλο «Έλα να πούμε σ’ αγαπώ».

Την ιδιαίτερη αυτή μουσική στιγμή – συνύπαρξή τους την εμπιστεύτηκαν στον ταλαντούχο ερμηνευτή Γιάννη Μωραΐτη, ο οποίος με τη χαρακτηριστική του ερμηνεία μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, μεταφέροντάς μας νοσταλγικές εικόνες από την εποχή που η αγκαλιά και το φιλί ήταν ακόμα μέρος της καθημερινότητάς μας.

 

 

Βρείτε το τραγούδι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EUIG8YTR_Z8

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.