Το Σαϊνοπουλείου Ίδρυμα και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης μάς προσκαλούν και φέτος στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο για  να ζήσουμε μοναδικές βραδιές Τέχνης και Πολιτισμού.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης παρουσιάζει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο ένα πρόγραμμα με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Σπάρτης ιδρύθηκε το έτος 1895 από το Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο.
Από το 1895 έως σήμερα υπηρέτησαν τη Φιλαρμονική ως διευθυντές αξιόλογοι μουσικοί και αρχιμουσικοί.
Από το 1990 ανέλαβε τη διεύθυνση ο Αρχιμουσικός Σαράντος Κανελλάκος. Σήμερα 60 μουσικοί και 40 μαθητές αποτελούν το δυναμικό της Φιλαρμονικής. Όταν η μπάντα μετατρέπεται σε Φιλαρμονική Ορχήστρα ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη ελληνικής και ξένης μουσικής.
Σημαντικό γεγονός είναι ο εμπλουτισμός του ρεπερτορίου της με κλασική μουσική από τον κινηματογράφοJazz, LatinRock και τώρα έντεχνο λαϊκό.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Σπάρτης με την αξιόλογη παρουσία της και την υψηλή ποιότητα των εμφανίσεών της θεωρείται από τους σπουδαιότερους πολιτιστικούς φορείς της πόλης και της χώρας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Σπάρτης
Διευθύνει ο Αρχιμουσικός
Κανελλάκος Σαράντος

ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Γλυκερία με τη συμμετοχή της Γαλιάτσου Χριστιάνας και του Βορίλα Νίκου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 
Φωτειάδης Στέλιος & Κανελλάκος Σαράντος

ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Μπουζούκι: Βορίλας Νίκος, Ρόκας Γιώργος
Ηλεκτρική & κλασική κιθάρα: Αποστολάκος Νίκος
Ηλεκτρικό Μπάσο: Κοντέ Αντριάν
Πλήκτρα: Σκιαδάς Αντρέας, Καπηλίδης Δημήτρης
Κρουστά: Δημητρακαράκος Νικόλαος, Πελένης Πέτρος, Δούβρης Θανάσης, Καμίτσης Δημήτρης
Ακουστική κιθάρα: Μιχοστραβί Αθηνά

ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΕΙΣΟΔΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.