«Η Ζωή Ταινία» είναι το ποίημα της μαθήτριας Μαρίας Δαρίδου, που ξεχώρισε στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ποίησης στην Κω τον Μάρτιο του 2019 κι έγινε τραγούδι από τη συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη με ερμηνεύτρια την Κλεονίκη Δεμίρη.

 

 

Η Μαρία Δαρίδου νιώθει το «Η ζωή ταινία» ως ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης κι αυτοεκτίμησης.

 

Το 1ο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ποίησης στην Κω, με πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Ειρήνης Χατζηχριστοφή,  γνώρισε μεγάλη επιτυχία κι ανταπόκριση.

 

 

To νέο τραγούδι » Η Ζωή Ταινία»  κυκλοφορεί ψηφιακά από τις εκδόσεις Μετρονόμος  και  πολύ σύντομα θα διατίθεται στις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες: Spotify, iTunes, Deezer, Google Play, Amazon.

 

Το εξώφυλλο είναι της εικαστικού Γεωργίας Μπλιάτσου.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=t27bfY-P4zY

Στίχοι : Μαρία Δαρίδου

Μουισική, πιάνο :Σοφία Καμαγιάννη

Ερμηνεία : Κλεονίκη Δεμίρη
Εξώφυλλο : Γεωργία Μπλιάτσου

 

Περιοδικό και Εκδόσεις Μετρονόμος

Comming soon on Spotify, iTunes, Deezer, Google Play, Amazon.


Hχογράφηση / Μίξη / Mastering: Studio Arion Music – Νίκος Πιτλόγλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.