Το στυλ δεν το κάνουν τα ρούχα, αλλά τα αξεσουάρ, που δίνουν στην εμφάνισή μας χαρακτήρα. Το ίδιο ρούχο συνδυασμένο με διαφορετικά αξεσουάρ, μπορεί να δώσει δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις.

 

Η λέξη «αξεσουάρ» άρχισε να χρησιμοποιείται τον εικοστό αιώνα, παρόλο που τα αξεσουάρ υπήρχαν από αρχαιοτάτων χρόνων.  Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτά που φοράμε πάνω μας κι αυτά που κρατάμε.

Ανοίξτε τη ντουλάπα σας και κάντε ένα απλό outfit. Προσθέστε αξεσουάρ. Μετά αλλάξτε τα. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό.

Κομμάτια κλειδιά:

Ένα καπέλο που κολακεύει το πρόσωπό σας.

Ένα μαντήλι, (πάει και στον λαιμό και το κεφάλι).

Μια ζώνη που έχει ρόλο μπαλαντέρ, (για φορέματα ή παλτό).

αξεσουάρ

Σέξι (σούπερ σέξι) ψηλοτάκουνες γόβες. (Μην ξεχνιόμαστε, κορίτσια).

Παίξτε με τα αξεσουάρ που θα βρείτε στη ντουλάπα σας και θα ανακαλύψετε πως έχετε άπειρες επιλογές.  Μόνο να θυμάστε πάντα τι είπε η Κοκό Σανέλ: «Η απλότητα είναι η κεντρική ιδέα της αληθινής κομψότητας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πετρούλα Χρήστου
Η Πετρούλα Χρήστου είναι ηθοποιός. Έγινε γνωστή παίζοντας την κόρη της Ζουμπουλίας στην τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά Πέντε». Η καριέρα της είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο «Βρετάνια». Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές:«Ήρθε κι έδεσε», «504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας», «το Κόκκινο δωμάτιο» , «ο πόλεμος των άστρων», «Οδός παραδείσου 7», «Όλα στον αέρα ». Στο θέατρο την είδαμε στις παραστάσεις: «Κι αέρας στα πανιά μας», «Πού πάει αυτό το λεωφορείο», «Η ζωγραφιά της Χριστίνας », «Αμάρτησα για το παιδί σου», «Ο Μάγος του Οζ». Τα τελευταία δύο χρόνια ζει στο Λονδίνο, όπου βελτιώνει συστηματικά την τέχνη της με σεμινάρια και μαθήματα υποκριτικής. Η Πετρούλα (ή Petra, όπως προτιμάτε) αγαπά πολύ την ομορφιά σε όλες της τις εκφάνσεις. Γι’ αυτό τον λόγο δεν τρώει κρέας, αποφεύγει τις τροφές που προέρχονται από ζώα και δεν φοράει γούνες και δερμάτινα. Είναι φανατική οπαδός της sustainable μόδας, αυτής που έχει οικολογικό χαρακτήρα και σέβεται τα ζώα. Λατρεύει, επίσης, την πολυτέλεια στη μόδα. Για την Πέτρα πολυτέλεια είναι να φορά κάποιος εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, αποκλειστικά και μόνο man made. Η στήλη της «London calling» θα μας ενημερώνει τακτικά για θέματα στυλ, σε… απευθείας μετάδοση από τη Βρετανική πρωτεύουσα.