Μαίρη και Σόφη Κιοσκέρογλου: «Δυο αγάπες δυο ζημιές»

 

Τις αδερφές Κιοσκέρογλου τις γνώρισα σε τηλεοπτικό στούντιο κατά την προετοιμασία εκπομπής, στην οποία είχα την αρχισυνταξία. Πέρα από το ταλέντο τους, αυτό που με κέρδισε αμέσως ήταν η ευγένειά τους, το τεράστιο χαμόγελο και η δίψα τους για δουλειά. Και χαίρομαι βλέποντας την πορεία τους, καθώς έχουν όλα τα προσόντα και τη διάθεση να ξεχωρίσουν.

Η πρόσφατη διασκευή τους σ’ ένα από τα πιο γνωστά δημοτικά τραγούδια, με τίτλο «Δυο αγάπες δυο ζημιές», ήδη έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Τα δυο νεαρά κορίτσια εντάσσονται στο δυναμικό της DigitalRayRecords, την παραγωγή υπογράφει ο πολύ έμπειρος ZanisKnockout και τη σκηνοθεσία ο MikeMarzz.

Η Σόφη και η Μαίρη Κιοσκέρογλου έχουν πολυετείς σπουδές και πτυχία στην κλασική και παραδοσιακή μουσική, στο έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι και είναι ιδιοκτήτριες της Μουσικής Σχολής «Ωδή στη Χαρά». Η συμμετοχή τους στον τελευταίο κύκλο του “TheVoice” ήταν μόνο η αρχή…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.