Το «Μπλε», επιστρέφει στο θέατρο Olvio, από τις 18 Ιανουαρίου  και κάθε Παρασκευή στις 21:15, με τους Παντελή Πάγκαλο, Αναστασία Καπρέτσου. Τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Νεγρίν.

Η παράσταση ΜΠΛΕ μάς δείχνει πως είναι να ζούμε σε μια άχρωμη καθημερινότητα και από διάφορες καταστάσεις τελικά να μπορούμε να χρωματίζουμε τις  ψυχές μας. Ο θεατής θα βιώσει μια αλληλουχία συναισθημάτων γέλιου, χαράς, βαθιάς σκέψης, ανησυχίας, προβληματισμού, ψυχικής ανάτασης και συγκίνησης.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας αστείος ήρωας  καταφέρνει να επιβιώνει, χωρίς να προσμένει τίποτα στον δικό του μονόχρωμο «κόσμο» μέσα σε ένα λευκό, καθαρό περιβάλλον. Έχει βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, χωρίς να θέλει να του την αναστατώνει κανείς. Ξαφνικά γίνεται η ανατροπή και του χαλάει κάποια την ηρεμία του, πειράζοντας τον δικό του κόσμο και  τα προσωπικά  του αντικείμενα. Μια ιστορία για την ανθρώπινη φύση που, σε κάθε εποχή ανά τους αιώνες, είναι συνδεδεμένη με τη συντροφικότητα και την αποδοχή του άλλου. Το άλλο, ως  ένα  πλάσμα, ή ως μια εσωτερική ανακάλυψη ενός βαθύτερου «είναι». Σε κάθε περίπτωση, μια συνάντηση που επιβάλλεται για να χρωματίσει και να δώσει μια Μπλε απόχρωση στη ζωή μας… Κάπως έτσι αλλάζουν όλα και αποκτούν σκοπό και μια άλλη διάσταση

Έναρξη |Παρασκευή 18 Ιανουαρίου  | για λίγες μόνο παραστάσεις.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: NτέιβιντΝεγρίν

Υποκριτική διδασκαλία: Άννα Μονογιού

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: Ντέιβιντ Νεγρίν

Βοηθός Σκηνογράφου: Νάσια Πλέτση

Κατασκευή σκηνικού: Χρήστος Χαμζαλάρης, Χαμ

Ειδικές κατασκευές: Κώστας Γεροδήμος, Παναγιώτης Ζουμπούλης

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (A-Priori)

Διανομή: Παντελής Πάγκαλος, Αναστασία Καπρέτσου

Παραστάσεις:

Ημέρα & ώρα παράστασης

Παρασκευή στις 21:15

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10 €

Φοιτητικό, ανέργων: 8 €

Παιδικό κάτω των 12 ετών: 6 €

Ατέλειες ηθοποιών: (ανάλογα τη διαθεσιμότητα)

Ειδικές τιμές για σχολεία κατόπιν επικοινωνίας

Διάρκεια παράστασης : 60’ χωρίς διάλειμμα

Λόγω της ιδιαιτερότητας της παράστασης που είναι «βουβή» , ενδείκνυται για κωφά άτομα και για ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας.

Θέατρο Olvio |Φαλαισίου 7 & Ιερά Οδός 67, Βοτανικός

Τηλ: 2103428650

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.