Το δικό της ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία των συναυλιών του Ηρώδειου άφησε η“Νύχτα Καλοκαιριού” του Μίμη Πλέσσα την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Από πολύ νωρίς άτομα όλων των ηλικιών έφθασαν στην πλαγιά της Ακρόπολης, για να ακούσουν τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη και να στηρίξουν τις προσπάθειες του Ιδρύματος “Το Σπίτι του Ηθοποιού”. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της μαγικής αυτής βραδιάς επιμελήθηκε με αριστοτεχνικό τρόπο η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Η Νάνα Μούσχουρη, ο Κώστας Χατζής, ο Δάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα, η «Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου», ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμήνευσαν τραγούδια, που μας έχει χαρίσει ο αγαπημένος μας συνθέτης στη μακρόχρονη πορεία του, έχοντας ως “δεύτερη φωνή” το ενθουσιώδες κοινό, που δεν σταμάτησε στιγμή να χειροκροτεί και να τραγουδά. Ο Γιώργος Κατσαρός έπαιξε σαξόφωνο και η «Σύγχρονη Ορχήστρα Μίμης Πλέσσας», υπό τη μουσική διεύθυνση του Μαυρίκιου Μαυρικίου,συνόδευσε μουσικά τον Μίμη Πλέσσα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού. Την παραγωγή της συναυλίας ανέλαβε η Music & Drama Productions του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.