Τα πιο πρωτότυπα δώρα, για να δείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή, είναι σίγουρα αυτά στα οποία βάζουμε αρκετή φαντασία. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά και μπορούμε να τα φτιάξουμε πολύ εύκολα, ακόμα κι αν δεν θεωρούμε ότι είμαστε καλοί στις κατασκευές. Κάποιες ιδέες για δώρα, που σίγουρα θα συγκινήσουν όποια μανούλα τα δεχτεί, θα βρείτε παρακάτω.

Από βάζο μαρμελάδας ή μελιού μπορούμε να φτιάξουμε μία ιδιαίτερη… κορνίζα. Ρίχνουμε στο εσωτερικό του βάζου άμμο, κοχύλια και με σύρμα στερεώνουμε μία ή περισσότερες φωτογραφίες. Εναλλακτικά, μπορούμε να τις κολλήσουμε στο πίσω μέρος του βάζου.

Πηγή φωτογραφίας: https://fiskarscraft.typepad.com/my_weblog/2009/07/beach-photo-jar-fiskarscraft.html

 

 

Γεμίζουμε με άρωμα το μπουκάλι μιας παλιάς μας κολόνιας, αφού πρώτα το ζωγραφίσουμε με ειδικά χρώματα. Φτιάχνουμε ένα υπέροχο κερί μέσα σε φλιτζάνι παλιού μας σερβίτσιου.

Πηγή φωτογραφίας και περισσότερες ιδέες θα βρείτε εδώ:  http://www.sinapantima.gr/?p=10904

 

 

Με χοντρό σπάγκο φτιάχνουμε όμορφα σουβέρ.

Πηγή φωτογραφίας: https://www.nonsoloriciclo.com/idee-reagalo-fai-da-te-veloci-ed-eleganti/

 

 

 

 Σε ένα κομμάτι ξύλου κολλάμε σπάγκο και λουλούδια και φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό.

 

Πηγή φωτογραφίας:https://www.etsy.com/listing/551581938/felt-wreath-fall-decor-felt-flowers-felt

 Γεμίζουμε ένα καλαθάκι με διάφορα προϊόντα, που ξέρουμε ότι θα τις φανούν χρήσιμα και το στολίζουμε με υφασμάτινες καρδιές.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: https://www.moneycanbuylipstick.com/2019/02/how-to-create-a-galentines-gift-basket-for-your-bestie.html

 

Χρόνια πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.