Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών» το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο EL CONVENTO DEL ARTE θα εμφανιστεί ο Remi Cavat με τη μπάντα  “Les Enfants De Pigalle”. «Les Enfants de Pigalle» είναι η γαλλική μπάντα της Αθήνας. Η μπάντα ξεκίνησε από την ιδέα του Γάλλου τραγουδιστή Remi Cavat, που ήρθε στην Ελλάδα το 2008 και κατάλαβε την αγάπη των Ελλήνων τόσο για τη γαλλική μουσική, όσο και για τη γαλλική κουλτούρα. Το πρόγραμμά τους είναι χορευτικό και περιλαμβάνει μουσική από τα 60’s μέχρι και σήμερα σε ρυθμούς rock’n roll και swing.

Συντελεστές:

Remi Cavat: κιθάρα, φωνητικά,

Μένιος Γούναρης: πλήκτρα,

Μάνος Αναγνωστόπουλος: μπάσο,

Βαγγέλης Μπαλιούσης: τύμπανα

 

Πληροφορίες:

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 –Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες–Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email:info@elconvento.gr– web address:http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 6,00 ευρώ

 

Χορηγός επικοινωνίας: Ιστοσελίδα το Συναπάντημα:

www.sinapantima.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.