Τις Κυριακές 3, 10, 17 Φεβρουαρίου στις 21:30 ανεβαίνει στο θέατρο  OLVIO το “τελευταίο ρόδο”. Το έργο  βασίζεται στη ζωή μιας γυναίκας . Οι δυσκολίες, οι προβληματισμοί, οι συγκρούσεις που αρχίζουν από την εφηβεία, την ενηλικίωση μέχρι και την ολοκλήρωσή της διαδραματίζονται επί σκηνής. Η κατανόηση και η προσαρμογή ή όχι στα υπάρχοντα δεδομένα της οικογένειας, του φιλικού περίγυρου, του επαγγελματικού προσανατολισμού διαμορφώνουν και προσδιορίζουν την ίδια ως άτομο, ως χαρακτήρα. Η συναισθηματική υποστήριξη- όταν υπάρχει- βοηθά στην ενδυνάμωσή της. Ο μιμητισμός των προτύπων που  προβάλλονται μέσα στην πορεία της, τη διαμορφώνουν ή έστω προσπαθούν. Μέσα από συνεχείς συγκρούσεις, (οικογένεια, σχέσεις, επάγγελμα, κοινωνικός περίγυρος), η πρωταγωνίστρια καλείται να αποφασίσει εάν θα παραμείνει δυνατή με τις δικές της απόψεις ή θα ακολουθήσει κι αυτή τον δρόμο του Συνόλου. Εάν θα ξεπουλήσει και το τελευταίο καλό (The Last Rose) που έχει μέσα της ή όχι.

Συντελεστές:
Χορογραφία:
Σμαρώ Κεπαπτσόγλου

Επιμέλεια Κειμένων – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Χασιαπέτης     Μουσική Επιμέλεια: Λουκία Γκαρδιακού

Φωτογραφία: Αντώνης Τασσόπουλος

Βίντεο: Μαρίνα Λεοντάρη

Ενδυματολόγος: Νεκταρία Συρίγου

Ηχολήπτης: Tάσος Δράζιος

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού (A- priori)           Υπεύθυνη Marketing: Μάρι Μπενοπούλου

Παραγωγή: Step Dance Studios

Χορευτές: Άρτεμις Δανούση, Αυγουστίνος Φιτιλής, Βασιλική Καραντώνη, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Παπανικολάου, Νικόλ Καφετζοπούλου, Ραφαέλα Κότσελα

Ηθοποιός: Ελένη Γκιούρα (Αφήγηση)

Μουσικοί: Λουκία Γκαρδιακού (Πιάνο), Κωνσταντίνος Χριστοδούλου (Πιάνο), Bianca Scabellone (Τσέλο), Κλειώ Δερτιλή (Κρουστά), Μελίνα Ντελίκου (Βιολί), Μαντώ Κάτσικα (Τραγούδι)

 

Διάρκεια παράστασης: 63 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος : 12 ευρώ

Για άνεργους, Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, γκρουπ : 9 ευρώ

Προπώληση: www.viva.gr

Θέατρο OLVIO

Φαλαισίoυ 7| Βοτανικός| 210 341 4118

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.