Στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας «Προσωπικά» του Πάνου Αμαραντίδη την Τσικνοπέμπτη η Αλίκη Ζαχαροπούλου θα παρουσιάσει μια μουσική βραδιά με τίτλο «Άρχισαν τα όργανα ….» στο El Convento del Arte.

Η Αλίκη Ζαχαροπούλου συστήνεται: Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα». Δουλεύει στο θέατρο από το 2003 (πρόσφατα «Γκέμμα» του Λιαντίνη, σκηνοθεσία Π.Αγγελόπουλος, Το «Φιντανάκι» του Παντελή Χόρν, σκηνοθεσία: Ε. Αργυροπούλου στο θέατρο Χυτήριο (Εύα), «Χιώτη Μάμπο» μουσικοθεατρική παράσταση, σκην.: Δημήτρης Αδάμης, μουσική σκηνή Σφίγγα, «Ρεμπέτικο Μυστήριο» του Κώστα Φέρρη, Ηρώδειο, (Ρόζα), «Κάρμεν» του Μπιζέ, Σκηνοθεσία: Stephen Langridge, Εθνική Λυρική Σκηνή, (Μανουελίτα), «Έτσι κάνουν όλες» Β.Α. Μότσαρτ, Σκηνοθεσία: Ροδούλα Γαϊτάνου, Εθνική Λυρική, «Νυχτερίδα» του Στράους, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ευκλείδης , Εθνική Λυρική Σκηνή. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές παραγωγές στην τηλεόραση όπως “Έγκλημα και Πάθος”, “Αρένα” σκηνοθεσία Δ. Αρβανίτης, “Kλεμμένα Όνειρα’’, “Πενήντα-πενήντα” , “Η Ζωή της άλλης”,  “Λάκης ο γλυκούλης’, “Ζωή Ξανά” κ.α.

 

Συντελεστές:

Ερμηνεία : Αλίκη Ζαχαροπούλου

Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Μπουζούκι: Νίκος Γεωργακόπουλος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Πού:

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση: «Άρχισαν τα όργανα…» –

 

Παραστάσεις: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

 

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

 

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

 

Χορηγός Επικοινωνίας: www.sinapantima.gr

 

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com

Είσοδος: 10 euro

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.