Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς έκθεσης σύγχρονης τέχνης της Biennial Estuaire, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2007, το 2009 και το 2012. Σχεδιάστηκε από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Tatzu Nishi το 2009.
Πρόκειται για αντίγραφο κλασικής γαλλικής κατοικίας του 1970, που βρίσκεται πάνω σε αντίγραφο πύργου του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής του Château de Fer, το οποίο είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο καύσης άνθρακα στη Γαλλία. Το ύψος του πύργου είναι 15 μέτρα.

Ville de Nantes

Το μικροσκοπικό αυτό ξενοδοχείο είναι ουσιαστικά ένα μικρό σπίτι 16m² . Στον πάνω όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα με ένα διπλό κρεβάτι και στον κάτω όροφο μία μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και μια τουαλέτα.

Nantes Tourisme
viinz.com

Έξω από το ξενοδοχείο- στην κορυφή του πύργου- υπάρχει ένα μπαλκόνι, από το οποίο οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν μία υπέροχη θέα προς τον Λίγηρα, τον μεγαλύτερο ποταμό της Γαλλίας.

Demain, Je Fais Mes Valise

To κόστος για μια βραδιά κυμαίνεται από 99€ έως 119€ με πρωινό, ανάλογα με την περίοδο επίσκεψης.

Panoramio
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.