Φωτογραφία: Γιάννης Αλεφάντου & Χρήστος Μαυραγάνης.

Η σχεδιάστρια μόδας Δήμητρα Αντωνέα και η ηθοποιός Κατερίνα Σαβράνη ένωσαν και πάλι το ταλέντο τους και παρουσίασαν τη νέα συλλογή νυφικών «Virtue of light» και την κολεξιόν των luxury golden headpieces, (χειροποίητων αξεσουάρ και παπουτσιών), του Savrani Creations  πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο.

 

 

Λίγα λόγια για τη συλλογή από τη δημιουργό της: Η συλλογή «Virtue of light» γεννήθηκε μέσα στην απεραντοσύνη της κοσμικής εξέλιξης, πάνω στο λίκνο των αστεριών. Η αστείρευτη ζωντάνια που αντανακλάται από το αρχέγονο φως τους, σχηματίζει για κάθε άνθρωπο μια οπτική εντύπωση που συνοδεύεται πάντα με μια αντίστοιχη συναισθηματική φόρτιση. Βρίσκει τα υλικά από τα οποία είναι πλασμένος κι ο ίδιος: την πολυπλοκότητα των υφών με τη γνώση, το διάχυτο φως με την αλήθεια, τα γεωμετρικά στοιχεία με την εσωτερική σταθερότητα και τις διαφορετικές αποχρώσεις με την προσωπική αντίληψη. Πλημμυρισμένοι από έναν αχανή κι αέναο λαβύρινθο συναισθημάτων, ανακαλύπτουμε το βάθος της ύπαρξής μας, γινόμαστε το φως του εαυτού μας.

Λεπτομέρειες για όλες τις συλλογές μπορείτε να βρείτε:

https://madebride.gr/
https://www.facebook.com/Savranicreations/

Οι φωτογραφίες της βραδιάς από τους φωτογράφους: Γιάννη Αλεφάντου, Χρήστο Μαυραγάνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μάρα Χαρμαντά
Η Μάρα Χαρμαντά από το 2002 που αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα μέσα με σχεδόν διαρκή παρουσία στην τηλεόραση. Ειδικεύτηκε ως Σύνδεσμος Επικοινωνίας και παρακολούθησε σεμινάρια ορθού λόγου, ορθοφωνίας και μορφοφωνολογίας, social media και internet marketing. Αρχικά ως ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια, υπεύθυνη καλεσμένων και παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών υψηλής τηλεθέασης, συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες δημοσιογράφους σε κανάλια εθνικής εμβέλειας (Μega, Αlter, ΕΡΤ3, Εxtra3, Ε TV) και σε πολλά περιφερειακά κανάλια. Με ξένους δημοσιογράφους και παραγωγούς συνεργάστηκε στο πλαίσιο μετάδοσης και τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων, παρουσίασης και δημιουργίας ντοκιμαντέρ. Επίσης, υπήρξε ανταποκρίτρια ξένων και ομογενειακών μέσων και υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δ.Σ. εταιρίας με έδρα το Μόναχο. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε ως παραγωγός καθημερινών εκπομπών. Το 2014 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.sinapantima.gr. Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.